Andre samlere

Andre samlere

Som samler kan det være vigtigt at have kontakt til andre samlere. Det er sjovt at mødes med ligesindede, man får inspiration og kan bytte indbyrdes. En af tankerne bag denne hjemmeside var, at samlere fra hele Danmark (og måske engang hele verden) kunne komme i kontakt med hinanden.


Herunder kan du læse om nogle af dem.Heinrich Lauridsen

Heinrich har samlet siden 1975, men har - efter at have samlet et rekordstort antal oplukkere, 46.000, solgt en stor del af sin samling.

Udsendelse fra SRTV

Per Klaaby

Per samler udelukkende på acryler, og har ca. 1.300 oplukkere i sin samling.

Per har samlet siden 1995.

I forbindelse med sit arbejde som reklamekonsulent snakker Per med en masse mennesker, og herigennem har han stille og roligt fået udbygget sin samling, uden egentlig at være på jagt efter oplukkere.


Karl Nielsen

Arthur Santen

Arthur Santen fra St. Louis, Missouri har samlet siden 1966. Hans samling af "openers" (øloplukkere, proptrækkere og dåseåbnere) blev optaget i Guiness' Book of World Records med 32.411 stk.

Arthur mener selv, at andelen af øloplukkere udgør ca. 1/3 af samlingen. I marts 2010 var Arthurs samling på ca. 35.000.

Ved siden af oplukkersamlingen, har Arthur også en samling af St. Louis' vartegn "The Arch". Hans soveværelse er overfyldt med billeder, statuetter og figurer, der forestiller den berømte bue.


Billeder fra Arthurs samling

Nyhedsindslag og YouTube-klip med Arthurs samlinger

Karl fra Århus har samlet på oplukkere siden 1985, og har i dag ca. 3.000 stk, lidt over halvdelen er akryler.

Alle slags oplukkere er velkomne i Karls samling.Billeder fra Karls samling